Detinguts tres homes que portaven més de 15 quilos de marihuana dins el cotxe a Figueres

Els arrestats també duien cinc caixes amb 50 bales cadascuna

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Figueres aquest dimecres tres homes, d'entre 26 i 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els arrestats duien més de 15 quilos de marihuana dins del cotxe que tindria un valor al mercat il·legal de 21.000 euros i cinc caixes amb munició de foc real. Els fets van passar cap a dos quarts de dues del migdia.
Una patrulla de paisà va veure una persona coneguda per la policia que agafava un vehicle amb plaques franceses i s'adreçava cap a una zona de la ciutat on els mossos tenen constància que es podria estar distribuint droga. Al carrer Arnera, el cotxe es va aturar al costat d'un altre que estava estacionat amb dues persones a l'interior. Els tres homes van sortir del cotxe i es van intercanviar unes bosses que duien al portamaletes.
 
Mentre feien la transacció, els agents van interceptar un dels vehicles amb un dels implicats però l'altra es va escapar. Els mossos van alertar per emissora dels fets i una altra patrulla que estava a la zona va poder aturar el cotxe escàpol amb les dues persones fugides.

Quan van escorcollar els dos vehicles van localitzar 15 bosses de grans dimensions amb la marihuana. A sota d'un dels seients també van trobar cinc caixes (de 50 bales cadascuna) amb munició de foc real.

Tots tres van acabar detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.