''Frankenstein'' amb Benedict Cumberbatch arriba al Truffaut de la mà del National Theatre Live

El 22 de novembre es projecta l'obra de teatre en VOSE

El Cinema Truffaut presenta la 4a temporada del National Theatre Live (NTL), una selecció de les millors obres de l'escena londinenca que arriben a més de 2.000 cinemes d'arreu del món amb una realització d'alta qualitat tècnica en versió original i subtitulades en castellà. La temporada 2018-2019 s'inaugura el 22 de novembre amb la reestrena d'un dels grans èxits del NTL: Frankenstein, l'adaptació del clàssic de Mary Shelley coincidint amb el 200 aniversari del seu naixement. Dirigit per Danny Boyle i amb Benedict Cumberbatch i Jonny Lee Miller en els papers principals.

A més, la temporada 18-19 tindrà una destacadíssima presència de Shakespeare amb 4 obres: "Juli César", "El rei Lear", "Antoni i Cleopatra" i "Macbeth". I el teatre del s.XX estarà representat per dos dels seus dramaturgs més celebrats: Tennesse Williams, amb "La gata sobre el teulat de zinc" i August Strindberg amb "Miss Julie".

I com sempre, amb un planter d'intèrprets de luxe, amb Ralph Fiennes, Ian McKellen, Sienna Miller, Rory Kinnear o Sophie Okonedo, entre d'altres.

Les entrades per les projeccions es podran adquirir a través de la web del Teatre Municipal de Girona i a la taquilla del Cinema Truffaut, al preu de 12 euros (entrada general) i de 10 euros (entrada reduïda per jubilats i pels socis del Club Cultura Girona)