El concert de Chenoa de demà a la Cúpula de les Arts ha venut un 90% de les entrades

L'organització es mostren satisfets pel nivell de vendes

Cap de setmana d'estrena per a la Cúpula de les Arts de la ciutat de Girona, que aquest dissabte 30 d'octubre obrirà les seves portes de forma oficial amb el concert de Chenoa. A més, ho farà amb gairebé totes les entrades venudes, ja que hi ha un 90% de les localitats ocupades. El concert de Chenoa, que presentarà la seva gira +Humana, servirà per encetar el festival Úniques, un esdeveniment protagonitzat només per dones.

El festival combinarà concerts i espectacles d'humor i s'allargarà fins al primer cap de setmana de desembre. Dins de la programació musical, per la nova carpa de Girona hi desfilaran Núria Fergó (dissabte 27 d'octubre), Beth (divendres 16 de novembre), la Húngara (dissabte 1 de desembre) i les Azúcar Moreno (diumenge 2 de desembre).

Per altra banda, en l'àmbit més còmico-teatral la primera en estrenar l'espai serà Mont Planas amb el monòleg 'Sembla que rigui (el divendres 26 d'octubre), seguida per la Lloll Bertran (diumenge 28 d'octubre) i Antonia San Juan (dissabte 17 de novembre).

Des de l'organització del festival asseguren que encara queden entrades per a tots els espectacles, tot i que es mostren satisfets pel bon ritme en la venda de localitats. Part dels beneficis de les entrades del festival es destinaran a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

La Cúpula de les Arts compta amb un aforament màxim de 822 butaques i permet als espectadors veure l'artista des de qualsevol butaca. A més, la disposició circular de la graderia, que està dissenyada en format de circ, crea un escenari de 360 graus.

3.000 localitats venudes pel circ Charlie Rivel

Un altre dels espectacles que també acollirà la Cúpula de les Arts és el circ Charlie Rivel, que farà parada a Girona durant les fires de Sant Narcís. De moment, l'empresa promotora de l'equipament ha anunciat que la posada a la venda de les entrades per aquest circ ha estat tot un èxit, perquè ja tenen 3.000 localitats ocupades.

El circ de Charlie Rivel portarà diferents atraccions internacionals, com ara la malabarista francesa Françoise Rochais, que té el Rècord Guinness en malabars amb bastons, o el Trio Black Diamond que venen d'Etiòpia i combinen acrobàcies, equilibris i contusions. A més, comptarà amb una orquestra en directe, cosa que no passava a la ciutat de Girona des de fa 40 anys.

Més de 500 persones visiten la carpa en la jornada de portes obertes

Abans d'estrenar oficialment el nou equipament, des de l'empresa promotora van organitzar una jornada de portes obertes a les instal·lacions durant el dijous 18 d'octubre. Tot i que al llarg del dia la pluja va fer acte de presència, l'organització va registrar més de 500 visitants que es van acostar per veure la nova carpa de circ instal·lada a l'encreuament del carrer d'Emili Grahit amb la carretera de Barcelona.