Els Mossos troben el cadàver d'una dona esquarterada a una casa de Sant Pere Pescador

Ja hi ha un detingut, que està prestant declaració a la comissaria de Roses

Macabra troballa en una casa de Sant Pere Pescador, situada a la carretera del Joncar. Un home de nacionalitat pakistanesa que treballa de jardinera a la casa, ha estat qui ha alertat els mossos de la presència d'un cadàver dins un congelador de la casa. Després de rebre la denúncia, els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari del xalet, un home belga de 40 anys, per un delicte d'homicidi. El detingut, Daniel Pierre I., feia un any que s'havia comprat la casa a l'antiga propietària, una dona alemanya.

Segons ha explicat un veí, el suposat homicida feia temps que vivia a una altra urbanització del municipi. L'home havia arribat amb la seva dona a Sant Pere Pescador, però fa un any es va divorciar i va ser aleshores quan va comprar aquesta casa a l'antiga propietària.

Després de l'avís, efectius de la policia s'han traslladat al lloc dels fets, han acordonat la casa i han esperat a l'arribada del jutge per poder accedir a l'immoble. Tot i que els mossos han arribat a primera hora de la tarda, fins passades les deu de la nit no s'ha pogut escorcollar l'habitatge perquè ha estat aleshores quan ha arribat el jutge.

El registre, que s'ha fet en presència del detingut, ha durat prop de dues hores. Entre els membres de la comitiva judicial que s'han desplaçat fins al xalet hi havia el director de l'Institut de Medicina Legal de Girona, el forense Narcís Bardalet. Quan faltaven poc minuts per a la mitjanit, personal dels serveis funeraris han fet l'aixecament del cadàver i s'han endut de la casa el cos de la víctima.

Està previst que aquest dilluns a primera hora del matí els agents de la policia científica tornin al lloc dels fets per buscar nous indicis. Els mossos continuen acordonant la zona.