Mor el conductor d’un cotxe en topar contra una furgoneta a l’N-II a Celrà

La víctima és un jove de 24 anys

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va produir un accident de trànsit mortal a l’N-II al terme municipal de Celrà (Gironès). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.41 h.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor del turisme va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment ha mort. Es tracta d’un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa. D’altra banda, el conductor de la furgoneta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat al mateix centre hospitalari. 

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Quant a l’afectació viària, la via es va tallar quasi una hora i mitja i la circulació es va desviar per l’N-IIa. Finalment, a les 20.45 h es va normalitzar el trànsit a la zona.