Mor el passatger d'una motocicleta de 18 anys en un xoc amb un vehicle a Avinyonet de Puigventós

El motorista és menor d'edat i es troba ferit greu

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va produir un accident de trànsit mortal a l’N-260 confluència amb carrer Tramuntana, al terme municipal d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a la 19.55 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme i una motocicleta van col·lidir frontalment i, com a conseqüència del xoc, va morir el passatger posterior de la motocicleta. La víctima és un jove, I.E.M., de 18 anys, veí de Figueres i de nacionalitat espanyola. El conductor del vehicle de dues rodes, un menor d’edat, va resultar ferit de caràcter greu i va ser traslladat a l’hospital Universitari de Girona Dr Josep Trueta.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i la unitat de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Conductor begut i detingut

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el conductor del vehicle, un home de 33 anys i veí de Figueres, va ser detingut i gairebé quadruplicava la taxa d'alcohol permesa registrant 0,86mg/l per aire aspirat.