Exposició de la nissaga històrica dels Cabrera a la Catedral de Girona

Es veurà fins el 16 de novembre

El Consell Comarcal de la Selva ha cedit l’exposició temporal dedicada a la nissaga històrica dels Cabrera a la Catedral de Girona. Amb motiu de la recent restauració del sepulcre d’Elionor de Cabrera, ubicat a la Capella de sant Rafael del claustre de la Catedral de Girona, el Capítol Catedral de Girona presenta dues accions en les quals vol convidar a tothom. D’una banda, s’ofereix una exposició d’onze plafons, creada per l’ens selvatà, dedicada a la nissaga històrica dels Cabrera.

Des del Capítol Catedral de Girona es crearà un de propi destinat a aprofundir en la figura d’Elionor de Cabrera i la restauració del seu sepulcre. Aquesta exposició, ubicada al claustre de la Catedral, es pot visitar des del passat 25 de setembre i s’allargarà fins al 16 de novembre, en horari de deu del matí a dos quarts de sis de la tarda.

L’accés a l’exposició s’inclou amb l’entrada de visita cultural Catedral de Girona – Basílica parroquial de Sant Feliu. L’entrada a la mostra és gratuïta pels nascuts i/o residents de la ciutat de Girona i/o de la comarca de la Selva.

Així mateix, amb motiu del Dia Europeu de la Conservació i Restauració s’oferirà una visita guiada. En el recorregut proposat les restauradores, juntament amb el conservador de la col•lecció, explicaran els processos que han aplicat a diverses peces de la Catedral de Girona sobre les quals s’ha actuat durant aquests últims anys.

La visita es realitzarà el 10 d’octubre a dos quarts de set de la tarda i cal inscripció prèvia a: patrimoni@catedraldegirona.cat (places limitades). Més informació al web de la Catedral de Girona.