Girona millora l'accessibilitat per a vianants a la Font de la Pólvora

Els treballs tenen un cost de gairebé 30.000 euros

Les actuacions per millorar l’accessibilitat per a vianants a l’avinguda de Font de la Pólvora de Girona, en el tram comprès entre el carrer del Pruner i el carrer de la Mimosa, han començat aquesta setmana han començat.

Les obres preveuen construir una nova vorera de 2,85 metres d’amplada, que ampliï la construcció actual i que, a més, n’elimini els desnivells. També s’instal·laran les columnes d’enllumenat públic amb la distància correcta i això permetrà deixar un espai de més de dos metres lliures fins a la façana dels edificis.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha explicat que “la millora de la mobilitat i l’accessibilitat de la ciutadania és una de les apostes principals de l’equip de govern”.

Aquest projecte va ser el més votat en els pressupostos participats dels barris del 2016 al barri de Font de la Pólvora. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions Narcís Matas per un import de 29.040 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d’execució de cinc mesos.