ERC de Girona posa data a les primàries per donar relleu a Maria Mercè Roca

L'elecció serà el 4 d'octubre al Teatre Municipal de Girona

L’executiva local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Girona ha acordat la convocatòria d’eleccions primàries per escollir la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals a la ciutat. L'elecció es durà a terme el proper dijous 4 d'octubre en una Assemblea al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona.

El principal objectiu de la convocatòria de primàries és el de reforçar l'equip humà que haurà d'encapçalar el projecte municipal d'Esquerra a la ciutat de Girona. Així, l'Executiva Local té la voluntat que sigui un procés obert i transparent i que permeti que l'entorn d'Esquerra a Girona prengui partit escollint la persona més adequada per encapçalar el projecte polític per la ciutat.

Qui hi pot participar?

La tria de la candidatura es farà el dijous 4 d'octubre en una Assemblea al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona.

Hi podran participar amb dret a vot les persones militants, simpatitzants i amigues adscrites a la Secció Local d’ERC Girona amb més de tres mesos d’antiguitat, així com la militància de les Joventuts d’Esquerra Republicana majors de 18 anys.

Des de la secció local d’Esquerra animen a totes les persones militants, simpatitzants i amigues a participar d’aquest procés.