Sant Feliu de Guíxols reformarà i farà accessible l'espigó

Es tracta d'unes obres incloses en el projecte de remodelació del passeig marítim

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) reformarà l'actual espigó i el farà accessible. Són unes obres incloses en el projecte de remodelació del passeig marítim Rius i Calvet i que es preveu que estiguin totalment enllestides abans de carnaval.

Segons ha explicat l'alcalde, Carles Motas, els treballs serviran per arreglar desperfectes i la degradació que l'espigó ha patit durant les llevantades i, alhora, posar l'espai a l'abast de la ciutadania perquè també el pavimentaran, hi posaran il·luminació i tindrà una petita plaça a la punta.

"Serà un lloc on podrà acudir-hi tothom i completar tot el passeig per la vora del mar", ha exposat.

L'alcalde ha desgranat que, a banda d'afegir pedra i reforçar l'espigó, actualment força erosionat per l'efecte de llevantades, la intenció també és obrir-lo com a passeig per a conjunt de la ciutadania. Així, el pavimentaran, hi col·locaran il·luminació i hi haurà també una bancada. A més, hi haurà accés directe del passeig marítim apte per a cadires de rodes.

Motas ha exposat que la reforma del passeig marítim va sortir a licitació per 2,9 MEUR però finalment es va adjudicar per 2,4 i, per això, exposa que aquest marge de 600.000 euros s'han destinat també a millores en aquest espai.