L’Espai Gironès regala 3.000 entrades de cinema en el retorn a l’escola

La iniciativa es durà a terme durant tot el setembre

L’Espai Gironès, gestionat per Multi Spain Management S. A., vol dedicar una especial atenció aquest setembre al cinema. És per això que durant aquest proper mes, i coincidint amb la tornada a l’escola, el Centre Comercial regalarà entre els seus clients 3.000 entrades de cinema.

Per aconseguir-ne una només caldrà fer una compra en alguns dels establiments del Centre Comercial per un import mínim de 30 euros; després s’haurà de portar el tiquet al Punt d’Informació , situat a la planta principal, a on es rebrà la invitació. Les entrades es podran fer servir als cinemes Odeón Multicines de l’Espai Gironès fins al 21 d’octubre d’aquest any, de dilluns a dijous, excepte els festius i vigílies de festius. La promoció serà vàlida fins al 29 de setembre o fins aconseguir esgotar les 3.000 entrades.

No és la primera vegada que l’Espai Gironès fa una campanya d’aquest tipus. El Centre Comercial ha regalat en anteriors ocasions també milers d’entrades de cinema entre els seus clients per mitjà de tiquets de compra o de sortejos a través del Facebook de l’Espai on les persones que volien participar havien de respondre un seguit de preguntes relacionades amb el cinema.

Sessions de cinema per nadons i matinals de diumenge

Per altra banda, el mes que ve continuaran les sessions de cinema per a famílies amb nadons de fins a tres anys als Odeón Multicines. La propera sessió es durà a terme el dimarts 25 de setembre a les 17:30h . El preu serà de dos euros i per cada nadó podran assistir-hi un màxim de dos adults. La pel·lícula que es projectarà s’escollirà abans, per votació, a través del Facebook de l’Espai Gironès . A més, la sala estarà ambientada per acollir nadons, amb més llum i més càlida.

El mes que ve també continuaran les Matinals de diumenge amb una nova sessió el 30 de setembre . En aquest cas les pel·lícules que es projectaran als Odeón Multicines són les que estaran en cartellera. Les entrades de les matinals de diumenge tenen un cost de 6 euros i de 5,50 euros per als socis d’Espai Petits Kids Club.