Descobreix els racons més desconeguts de Barcelona

Si ets una de les persones que no ha pogut gaudir d'unes merescudes vacances i has de seguir rendint des de la ciutat, no desesperis. A continuació, si tens la sort de residir a Barcelona et proposem un itinerari atractiu durant un sol dia perquè coneguis els racons menys massificats de la ciutat comtal.

Ara bé, com fer una ruta amb el límit de temps just que implica seguir amb la jornada laboral? No et preocupis: no cal fer servir el estressant transport públic, tampoc necessites fer servir el cotxe. A més, no podràs aparcar un automòbil sense perdre els nervis. La solució que plantegem a continuació és la següent: investigar llocs una mica desconeguts mitjançant el lloguer d'una moto a Barcelona amb l'empresa Cooltra. Parlem d'una companyia amb botigues a la ciutat, però que també disposa d'un web per a gestionar reserves. Igualment, l'empresa ofereix serveis addicionals, com un segon casc, un bagul o la recollida i lliurament de la moto.

Ja tenim el vehicle idoni per al trajecte. A continuació, suggerim idees.

La plaça de Sant Agustí Vell

Situada al cor del barri de Sant Pere i pràcticament amagada. Té un aire malenconiós i la majoria dels seus edificis són del segle XVIII i XIX. Pots degustar un cafè després de la sortida de la feina. O perdre't en una lectura plàcida en qualsevol dels seus encantadores terrasses.

Passatge de Robacols

Arrenquem cap al concorregut Mercat de Clot i aparcarem en poc més de quinze minuts sense cap tipus de problema. No cal témer: el Mercat no és el nostre destí. Concretament, anirem al passatge secret de carrerons que hi ha darrere del carrer de Rossend Nobas. Aquest lloc posa de manifest el passat rural de la zona. A més, a l'estiu s'organitzen interessants tertúlies a l'aire lliure.

Cementiri de Poble Nou

Ens dirigim en direcció sud-oest cap a la carretera de Badajoz per arribar al nostre nou destí. Trigarem poc més de deu minuts des del Mercat de Clot. Encara que a priori, la idea d'un cementiri no encaixi amb el teu pla inicial no has de negar una visita: pots passejar tranquil·lament mentre contemples els enormes panteons dotats d'una riquesa arquitectònica sublim.

Jardins de la Biblioteca Nacional de Catalunya

El passeig en moto és una mica més llarg que en trajectes anteriors però val la pena: aquest enclavament està amagat al barri del Raval. És un dels jardins més ben conservats de tota la ciutat i, si disposes del carnet de la biblioteca, pots optar també a les visites guiades.

El Tibidabo

És un lloc conegut però no podem acabar la guia sense esmentar el mític lloc immortalitzat en aquella coneguda cançó de Loquillo. És el cim més alt de la Serra de Collserola i es coneix també amb el sobrenom de la Muntanya Màgica. És famós pel Parc d'Atraccions (el més antic d'Espanya) i el Temple del Sagrat Cor. No obstant això, són les seves vistes el més anhelat per tot viatger. Si volem una estampa inoblidable de Barcelona, ​​és el lloc perfecte.