Detingut el germà de l'home trobat mort avui a Palafrugell

Se sospita el podria haver agredit al cap amb una crossa

Novetats respecte l'home trobat mort aquest matí en un domicili de Palafrugell. El seu germà, que també resideix al domicili, hauria resultat detingut par part dels Mossos d'Esquadra que encapçalen la investigació segons ha informat Ràdio Girona.

En aquests moments s'està intentant esbrinar si la forta ferida que presentava la víctima al cap hauria pogut ser realitzada amb una crossa.

La víctima hauria aparegut ensangonada a la casa que on vivia al número 84 del carrer Caritat. La policia ha rebut l'avís pels volts de quarts del vuit del matí i s'hi ha desplaçat diversos efectius per investigar les causes de la mort.

Segons han explicat diversos veïns a aquest diari, cap a quarts de quarte de la matinada s'hauria iniciat una discussió en el decurs de la qual el germà petit hauria ferit mortalment al gran. Les mateixes fonts apunten que les disputes entre els dos homes, que tindrien entre 50 i 55 anys, eren habituals i que feia entre sis i set mesos que vivien al domicili on un d'ells ha aparegut mort.

Des de primera hora del matí, el carrer on s'han produït els fets està tallat i hi ha diversos efectius dels Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació. A la plaça, s'hi ha aplegat diversos curiosos.