C's de Figueres se suma a la repressió i arrenca els llaços grocs fins a la presó del Puig de les Basses

El partit se'n vanaglòria publicant un vídeo a les xarxes socials

Sense vergonya, amb total impunitat, armats amb ganivets, tisores, objectes punxants i vanagloriant-se. Aquesta és l'actitud d'un grup de veïns, militants i simpatitzants del partit d'extrema dreta de Ciutadans (C's) que han exercit la censura pels carrers de Figueres (Alt Empordà), arrencant tots els llaços grocs fins a la presó del Puig de les Basses. El partit, en un exercici de cinisme, ha editat un vídeo i pujat a les xarxes socials per a presumir de la seva "heroica gesta" argumentant una falsa "neutralitat als carrers", negant el lliure dret a la llibertat d'expressió i intentant silenciar als figuerencs independentistes.

En una piulada a Twitter han assegurat que "Seguimos trabajando para que las calles estén libres de simbología partidista. Hoy los compañeros de se han sumado a la campaña para garantizar la neutralidad de los espacios públicos".

Les reaccions no s'han fet esperar i molts usuaris els recriminaven la seva acció repressiva de caire feixista. Amb tot, també s'ha denunciat als Mossos d'Esquadra que es trobaven envaint la carretera sense distintius ni elements de seguretat, posant el perill la seva vida i la dels conductors que circulaven per la via. D'altra banda, també es van dedicar a arrencar els llaços situats en tanques de propietat privada, fet que també se'ls ha recriminat.

El cinisme de C's també ha quedat en evidència quan diversos usuaris han compartit imatges del partit repartint globus pels carrers, instal·lant carpes en passejos o bé mostrant l'avioneta que sobrevola l'espai aeri de moltes platges catalanes reclamant que es retirin els llaços grocs. La seva particular forma de fer política sense considerar que no se'n fa ni que tampoc creuen la "sagrada" línia de la "neutralitat als carrers".