La tempesta inunda la sala d'exposicions de la Generalitat a Girona, l'Auditori i molts carrers

Els Bombers han rebut fins a 20 avisos a la capital gironina

(Actualitzat 16:06h)

Els Bombers de la Generalitat han rebut fins a tres quarts de tres de la tarda d'avui un total de 20 avisos fruit de la tempesta que ha castigat la ciutat de Girona. Entre els serveis més rellevants en destaca la inundació de la sala d'exposicions de la seu de la Generalitat a Girona com també en un magatzem de l'Auditori on s'hi guarden quadres.

Pel que fa a les afectacions viàries en sobresurt la caiguda d'un arbre a l'Avinguda dels Països Catalans amb el carrer d'Alfons Moré a Salt (on s'han rebut 6 avisos) i també unes branques caigudes al carrer Santa Eugènia de Girona com també al carrer Caldes de Montbui amb Lluís Pericot. La resta d'avisos fan referència a baixos i patis inundats que en la gran majoria no poden ser atesos perquè els carrers baixen plens d'aigua i els Bombers han d'esperar a que es redueixi el cabal per poder-hi arribar.

Segons informen les estacions meteorològiques del SMC s'han registrat 29 litres per metre quadrat en només mitja hora a l'estació de Fornells de la Selva mentre que Girona ha acumulat fins a 60 litres en tot l'episodi de la tempesta segons l'observatori de la UdG a Montivili.