Detenen un jove que venia marihuana i haixix a les portes de l'IES Narcís Xifra de Girona

La policia ha trobat la droga a l'interior del vehicle del detingut

El detingut, un cop ha estacionat el seu cotxe, ha començat a donar una volta a peu pels voltants de l'institut on hi havia grups de joves que es trobaven en temps de descans. Seguidament, acompanyat d'un grup de joves, el detingut ha tornat al vehicle.

Al cap d'una estona, els policies han observat que diferents nois s'acostaven al vehicle i se'n tornaven cap a la resta d'estudiants. Per aquest motiu, i davant la sospita que el jove estava fent alguna mena d'intercanvi amb els altres nois, els agents s'han acostat al vehicle i han demanat la documentació al propietari.

Durant la identificació els agents han realitzat un escorcoll del vehicle i han trobat cinc bosses petites amb una substància vegetal a l'interior, presumptament marihuana, una capsa de metall amb una barra de matèria vegetal premsada, presumptament resina d’haixix, i diversos bitllets i moneda fraccionats.

Per tot plegat, i pel fet que les esmentades accions s'han esdevingut davant d'un centre escolar, la Policia Municipal de Girona ha detingut Victor P. J., de qui no consten altres detencions, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.