Atrapen un turista begut que anava fent esses per Platja d'Aro amb un patinet elèctric

S'enfronta a una multa de 1.200 euros

Circular de qualsevol manera amb un patinet elèctric té conseqüències. Això és el que li ha passat a un turista rus a qui la Policia Local de Platja d'Aro ha enxampat aquest passat cap de setmana. El jove, que anava molt begut, circulava fent ziga-zagues per damunt la vorera.

La patrulla de motoristes de la Policia Local, que feia ronda, el va atrapar a primera hora del matí. Eren cap a quarts de set quan el van aturar per la zona centre del municipi. El jove, que acabava de sortir de la discoteca, presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. I l'etilòmetre no va deixar lloc a dubtes: va marxar una taxa de 0,70 mg/l d'aire expirat.

Agafar el patinet anant borratxo i conduir-lo fent esses li va suposar dues denúncies. La primera, per circular sota els efectes de l'alcohol; i l'altra, per conducció temerària. Ara, aquest turista rus d'una vintena d'anys s'enfronta a pagar una sanció de fins a 1.200 euros.

En paral·lel, la Policia Local també va immobilitzar el patinet elèctric i se'l van endur a comissaria. Els agents, a més, investiguen si el vehicle- que era de lloguer- té tota la documentació en regla, perquè sospiten que no està homologat. Per això, s'han posat en contacte amb l'empresa on el turista va llogar el patinet i li han reclamat que aporti totes les factures i la documentació pertinent.