Crema la primera planta d'un habitatge al Firal d'Olot

No s'han registrat ferits

Un incendi ha cremat aquest dilluns al matí la primera planta d'un edifici a Olot. Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, el foc, que ha quedat controlat des de les nou, s'ha produït poc després de dos quarts de nou del matí en un bloc de tres plantes del passatge del Firalet.

Es tracta d'un edifici amb dos locals comercials –un d'ells en obres- a la planta baixa i cinc pisos a les dues plantes superiors. El foc s'ha iniciat a la primera planta i el fum també ha afectat la segona planta. El bloc, que té una estructura de fusta amb el sostre encanyissat i enguixat, ha patit danys estructurals a la zona del passadís de la primera planta. Segons han apuntat els Bombers, no hi ha hagut cap persona ferida però una dotzena de veïns hauran de ser reallotjats.

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, que acompanyaran els veïns afectats a recollir les seves pertinences. També s'han mobilitzat dues ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local.