Gloria Gaynor posa dempeus Roses en la nit més calorosa de la història

La diva ha encadenat temes durant 80 minuts a una temperatura de 33 graus

Poder veure damunt l'escenari a una de les més grans artistes de la història del Soul i la música Disco ja posa nerviós i et fa transpirar però, si a això li sumes que es registraven temperatures de 33 graus centígrads a les onze de la nit, la combinació pot ser letal. Gloria Gaynor va cloure ahir el festival Sons del Món a la Ciutadella de Roses (Alt Empordà) en una de les nits més caloroses de la història acompanyada per més de 2.000 persones i una tramuntana reescalfada que va obligar a retirar dos cartells de damunt de l'escenari que literalment foren mig arrencats per la força del vent.

La diva va regalar una vetllada curta, de 80 minuts, però de gran intensitat amb temes clàssics. "I am what I am", "Just no other way" o "Everybody dance" en foren algunes de les escollides a més dels clàssics de Barry White (My first, my last, my everything), Michael Jackson (I just can't stop loving you), Police (Every breath you take) o The Fugees (Killing me softly with his song).

No va faltar, com no podia ser d'un altre manera, la mítica "I will survive", que enguany se celebren 40 anys des de la seva publicació. L'edat avançada de Gaynor (68 anys), la va obligar a cedir l'escenari als seus companys en algunes ocasions, ja sigui per interpretar "September" de Earth, Wind and Fire o bé "Happy" de Pharrell Williams de la mà del trombonista, el segon protagonista de la nit que va animar als presents amb els seus balls, salts, puntades voladores i flexions damunt l'escenari. "Només mirar-lo ja em cansa" va dir Gaynor entre rialles. El públic, per la seva banda, no es va cansar ni un sol moment de ballar i corejar els seus temes.