L'estiu, una bona oportunitat per a generar ingressos

L'entrada massiva de turistes creen un entorn favorable

Les vacances d'estiu ofereixen una oportunitat immillorable per trobar feina, augmentar ingressos o fer negoci. I és que l'entrada massiva de turistes que, afortunadament, ingressen cada any per aquestes dates a casa nostra crea un entorn econòmic molt favorable.

Un dels negocis que més èxit està tenint en els últims anys, en aquest sentit, és el del lloguer dels apartaments turístics, vivint un especial desenvolupament, creixement i expansió en tota la costa catalana.

Si t'interessa aquest tipus de negoci, cal que tinguis diversos immobles preparats per a això o coneguis altres propietaris que estiguin disposats a formar una associació comercial per posar en pràctica aquest model de negoci.

Perquè resulti rendible has de complir certs requisits. El primer d'ells és que ha de compondre per un conjunt determinat d'unitats d'allotjament, els quals són comercialitzats en comú per un titular, que pot ser una associació de propietaris. En segon lloc, cal saber que dins d'aquest règim poden trobar-se els apartaments, però també les viles, bungalous o qualsevol tipus d'immoble del mateix estil.

Finalment, cal remarcar que han d'estar sempre disposats per a la seva ocupació, i per tant han de comptar amb tot el mobiliari necessari per a una còmoda estada, amb les instal·lacions en perfectes condicions, així com amb tot el necessari per a la conservació, preparació i consum dels aliments i begudes.

En aquest sentit, és important i gratificant el poder comptar amb una empresa que proporcioni un Kit de Neteja per cuines, Kit de banys i en general qualsevol element, objecte o producte que serveixi per millorar el servei als negocis de la Costa Brava dedicats al lloguer de apartaments turístics.

Així mateix, en relació a les instal·lacions, hem de procurar que les habitacions estiguin el més adaptades possibles a tot tipus de clients, que aquests trobin ràpidament tot el que necessitin, que les habitacions siguin confortables i mantinguin unes condicions òptimes d'habitabilitat. També és recomanable adaptar els quarts de lavabos perquè aquests siguin més segurs i higiènics per als seus habitants, per així evitar possibles denúncies si algun d'ells pateix algun contratemps per relliscar a la banyera.

El més normal és que se substitueixi la banyera per un plat de dutxa, per l'estalvi d'aigua que suposa, així com de gas butà o gas natural, i l'esmentat perill per lliscament o per haver de sortejar l'altura respecte al sòl que suposa una banyera.

Dels plats a escollir per augmentar la seguretat, ens decantarem pels plats de dutxa de resina, que a més de ser antilliscants són antibacterians, amb la consegüent salvaguarda per a la salut que significa la no proliferació de gèrmens en aquests espais humits.

D'altra banda, la duresa d'aquest material assegura una llarga vida a uns plats de dutxa que es poden adaptar a qualsevol decoració i lloc, a causa de la varietat de textures, mides i colors.

Amb un immoble en bones condicions ens assegurem que aquest model de negoci proporciona ingressos de forma continuada i amb molt pocs riscos, però no són les úniques vies que ofereix aquest sector. L'oferta d'ocupació relacionada amb el turisme pateix un creixement exponencial durant aquests mesos, tots els relacionats amb l'hostaleria viuen el millor moment per ocupar un lloc ben remunerat.

D'altra banda, no només els negocis legals tenen una estupenda acceptació en aquests mesos de calor, els lladres fan servir l'estiu per augmentar el nombre de delictes relacionats amb els assalts a habitatges buits.

La seguretat de l'habitatge a l'estiu

Segons les últimes estimacions, en el període estival es produeix ni més ni menys que un robatori cada 33 minuts. El 69% d'aquests robatoris es realitza en cases particulars, el 19% en pisos i el 12% a adossats, sent les províncies de Sevilla, Cadis i Conca les que més pateixen aquest tipus de malifetes.

Per evitar que els nostres immobles es converteixin en víctimes propícies per a aquests delinqüents hem d'actuar immediatament. La primera acció que hem d'escometre és consultar a un professional manyà. Si vius a Madrid, tens la sort de poder dirigir-te als Cerrajeros Valdemoro a través de la següent adreça web: https://cerrajerosmadridya.com/valdemoro-24-horas-baratos/, o a l'adreça física on es troben les seves oficines al Carrer de Manuela Malasaña, 21, 28004, ja que ningú com aquests especialistes per assessorar i implementar en portes i finestres les mesures antirobatori més eficaços. Amb elles podrem complicar la feina als lladres, de tal manera que desisteixin del seu intent, buscant una víctima més fàcil.

Hi ha mesures directes, molt eficaços, que aquests serrallers podran col·locar en les teves portes a l'instant i a un preu molt ajustat. En primer lloc, se substituirien tots els bombins de panys per aquelles més resistents anomenades antibumping que, com el seu propi nom indica, eviten que el trencament es produeixi per aquest sistema, el més utilitzat pels lladres.

Però, també podran col·locar barres transversals, armadures en els panys, reixes i fins i tot es podrà procedir a la instal·lació de portes blindades. Així mateix, podrem completar aquestes mesures amb la col·locació d'alguna alarma sonora o connectada amb una central i càmeres de vigilància. Qualsevol d'aquestes accions serà suficient per convèncer el lladre que busqui en un altre lloc, ja que això és una norma entre ells; de les possibilitats de robatori sempre tria la que menys problemes ofereixi.

Finalment, quan sortim de vacances i haguem de deixar la casa deshabitada durant un temps determinat, és molt aconsellable seguir una rutina molt senzilla amb la qual evitarà que els pispes dipositin els seus ulls al teu habitatge.

La idea és que no sembli que no hi ha ningú en ella, de manera que, entre altres coses, li demanarem a un familiar, amic o veí de confiança que reculli diàriament el correu, que no deixi que s'acumulin cartes o fullets publicitaris, és clar símptoma que no hi ha ningú a casa. Així mateix, no tancarem del tot les finestres ni les persianes, com sol ser costum, doncs en una casa habitada les finestres no estan completament tancades. Per assegurar-nos encara més, podem col·locar uns rellotges de corrent als endolls on tenim alguna llum connectada, la ràdio i fins i tot la televisió, perquè aquests a determinades hores es connectin sols i, passat un temps, tornen a desconnectar. Aquesta és una forma molt efectiva de fer creure que a la casa segueixen els seus inquilins.

Finalment, no publiquis en xarxes socials teus plans estiuencs, quan et vas i durant quant de temps, mai se sap qui pot estar rebent aquesta informació.