L'exposició 'La Cadira' d'Esther Polo arriba demà a Sant Hilari Sacalm

Es podrà veure fins el dia 30

L’exposició La Cadira, de l’artista Esther Polo, arribarà demà a Sant Hilari Sacalm en el marc del projecte Art en Ruta, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva.

L’artista multidisciplinarària que exposarà a la sala d’exposicions de Can Rovira proposa una reflexió sobre un element de la nostra vida quotidiana que fora de context esdevé una nova obra, crea noves imatges, viatja, es barreja entre la gent i crea una nova visió. “La Cadira” una peça que continua viva amb un munt de vivències.

A més de l’exposició, que es podrà visitar del 2 al 30 d’agost, el dissabte 4 d’agost a les dotze del migdia es farà la inauguració de l’exposició oberta a tot el públic, per contextualitzar, aprofundir i dialogar amb l’obra exposada.

L’exposició ha estat seleccionada en la primera edició del programa “Art en Ruta”, promogut pel Consell Comarcal de la Selva que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca. La selecció de les obres es va fer a partir d'una convocatòria oberta on van participar un total d'onze artistes de diferents disciplines vinculats a la comarca de la Selva.

El Consell Comarcal de la Selva s'encarrega de gestionar i coordinar l'exposició (transport, instal•lació) organitzar-ne el calendari de presentacions i fer-ne la divulgació i la comunicació en cada cas, amb el suport dels ajuntaments que participen en aquest projecte.

Art en Ruta és una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal "www.selva.cultura.cat" de promoció de l'activitat cultural de la comarca de la Selva, les jornades "Cultura, creativitat i desenvolupament local" i el Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l'escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.
Un exemple és la web SelvaCultura que es va posar en marxa el maig de 2017, un portal de promoció de l'activitat cultural de la comarca de la Selva, amb una especial focalització entorn de les arts escèniques i visuals i la música que té l'objectiu d'impulsar l'activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics per a la cultura dels municipis selvatans.

Tant el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, com la consellera de Cultura, Raquel Reyner, s'han mostrat molt satisfets de la tasca que s'està realitzant els darrers mesos, que ha permès posar en marxa aquest nou espai cultural a la comarca de la Selva.