Maná omplen d'energia i de pop rock llatí l'escenari de Cap Roig

El quartet de Guadalajara llençarà un nou disc l'any vinent

Fa 32 anys Guadalajara veia néixer una de les bandes llatines més reconegudes arreu del món. El quartet format per Fher Olvera, Alex González, Sergio Vallín i Juan Calleros s'ha convertit en un dels màxims exponents del pop rock llatí i a les seves esquenes acumula més de 40 milions de discos venuts, entre els quals hi ha nou àlbums i deu singles número 1.

Aquest dilluns han pujat sobre l'escenari del festival de Cap Roig en el que es converteix en l'únic concert que la banda ofereix a Catalunya en el marc de la gira d'estiu que els portarà el proper 1 d'agost a Gijón i que ha programat set concerts a tot Espanya. El bateria del grup, Alex González, conegut com 'Animal', ha explicat hores abans de l'actuació que aquest és el primer concert de petit format que ofereixen des de fa anys i que actuar davant del públic espanyol "és sempre un plaer".

González, una de les estrelles de la banda, ha aprofitat també per anunciar que properament començaran a treballar en l'edició d'un nou disc que veurà la llum l'any vinent. Després de tres anys sense estrenar àlbum, la banda programarà una gira que començarà molt probablement després de l'estiu de 2019.

La formació ha desbordat energia des del primer minut i ha connectat ràpidament amb el públic assistent -que s'ha posat dempeus des de la segona cançó- repassant alguns dels seus temes més coneguts.

Un concert d'èxits musicals

El concert s'ha iniciat amb 'Manda una señal'. Després d'interpretar-la, el vocalista Fher Olvera, ha alertat al públic: "Bona nit Catalunya! Aquesta nit farem una bona festa perquè a l'estiu, cada dia és dissabte'

L'actuació ha continuat amb temes tant exitosos com 'Oye mi amor', 'Corazón espinado' i 'Cuando los ángeles lloran', 'El Rey' i tampoc hi ha faltat cançons que els van catapultar a la fama com 'El muelle de San Blas', 'Mariposa traicionera', 'Vivir sin aire', 'Labios Compartidos', 'Se me olvidó', 'Eres mi religión' o 'Bendita tu luz'.

Músics entrant i sortint l'escenari i una energia trepidant ha inundat l'escenari dels Jardins de Cap Roig on tampoc hi ha faltat el toc del bateria, Alex González, que una i altra vegada ha fet girar les banquetes i ha ofert un autèntic espectacle als assistents.

Els mexicans han interpretat els seus temes més coneguts i han obviat, en canvi, els del seu darrer disc 'Cama Incendiada', estrenat l'any 2015 i que va rebre el Grammy Llatí al millor àlbum de pop rock.

La banda s'ha acomiadat de Cap Roig interpretant 'Rayando el sol' amb el públic dempeus.

El festival continuarà demà amb el concert de Jarabe de Palo. En els propers dies, pel seu escenari hi passaran Juanes, Rosario Flores o Joan Dausà.