Una laringitis deixa fora de combat a Serrat i cancel·la el concert de Porta Ferrada

El festival retornarà els diners

El cantautor Joan Manuel Serrat ha cancel·lat el concert que havia de celebrar-se el proper 6 d'agost al festival de Porta Ferrada degut a una faringitis aguda. Per la seva banda, el festival ha assegurat que el procés de devolució de les entrades, s'obrirà el dimecres dia 1 d'agost. Els interessats s'hauran de dirigir al canal de venda des d'on hagin estat adquirides per al retorn de l'import.

A banda del concert a Sant Feliu de Guíxols també s'han vist afectats els de Sitges de demà, Torrevella el 2 d'agost, Tarragona el 4 d'agost, Festival Starlite el 8 d'agost i finalment el de Jerez el 10 d'agost.

El doctor D. Pedro Clarós, otorinolaringòleg i Metge Consultor del Gran Teatre del Liceu, ha realitzat un diagnostic aquest matí de disfonía per laringitis aguda i li ha prescrit un repòs vocal professional estricte de dues setmanes, després de la qual cosa tornarà a ser avaluat clínicament.

Està previst que Serrat reprengui la seva gira “Mediterrani Da Capo” el proper 8 de Setembre a Palma de Mallorca i continuarà el calendari de concerts previstos al Setembre al Catalunya. En els mesos d'Octubre i Novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l'any amb els concerts programats a Madrid (12 desembre -WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 Desembre –Auditori Fòrum).