Orozco es buida davant 3.500 persones al Sons del Món

El cantant va oferir un recital de dues hores amb sorpresa inclosa

El recinte de la Ciutadella de Roses (Alt Empordà) van acollir ahir al cantant de l'Hospitalet del Llobregat, Antonio Orozco, que va aplegar 3.500 persones entregades de cap a peus en un nou espectacle programat dins el Festival Sons del Món. Malgrat les portes de la fortalesa no s'obrien fins a les nou de la nit, un grup de 200 persones ja s'aplegaven als accessos des de les quatre de la tarda per poder ser els primers en entrar.

Orozco va sortir a l'escenari trepitjant fort i provocant al respectable; "en el meu concert d'ahir a Cap Roig la gent cridava molt més que vosaltres", els va esperonar entre rialles i vestint la mateixa roba; una samarreta/túnica negra llarga fins als genolls i uns texans negres.

El concert es va desenvolupar tal i com marcava el guió: decibels al màxim i fans entregades recitant les lletres a ple pulmó. No hi van faltar els grans temes com ara "Estoy hecho pedacitos de ti", "Podría ser", "Pídeme", "El viaje" o "Devuélveme la vida".

Una de les sorpreses de la nit fou quan el finalista de la Voz Kids i veí de Castelló d'Empúries, Aray Diez, es va enfilar damunt l'escenari per cantar amb Orozco un dels temes de la nit. Malauradament els nervis el van trair i es va marcar dos galls d'antologia que riute'n tu del de Manel Navarro en l'edició de l'any passat d'Eurovisió.

El concert havia de cloure inicialment amb els bisos de "Mi héroe", "Una y otra vez" i rematar amb "Lo que tú quieras soy" però per sorpresa del públic i l'organització va saltar de nou a l'escenari guitarra en mà per interpretar un particular medley de "Devuélveme la vida" amb "No woman no cry" de Bob Marley. Amb tot, Orozco no va permetre que Diez abandonés el recinte amb mal sabor de boca i el va convidar de nou a l'escenari per a un últim duet, aquest cop sí, perfecte.

El Festival Sons del Món clourà el proper cap de setmana amb dos concerts més a la Ciutadella de Roses, el divendres amb Sergio Dalma i dissabte amb Gloria Gaynor.