Moren dos conductors en topar frontalment a l'N-II a Borrassà

S'ha tallat la carretera i desviat els vehicles per l'N-IIa i l'AP-7 en sentit sud

Dues persones han mort aquest dimecres a primera hora de la tarda en un xoc frontal a l'N-II, al seu pas per Borrassà (Alt Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre s'ha produït per causes que s'investiguen quan passaven uns cinc minuts de les tres de la tarda a l'alçada del quilòmetre 747.

Les dues víctimes mortals són els conductors, un home de nacionalitat italiana i únic ocupant d’un dels dos turismes, i un home de nacionalitat francesa. A més, en aquest darrer hi viatjaven tres persones més: la passatgera davantera, que ha resultat ferida greu, i dos menors que viatjaven en els seients posteriors, que han resultat ferits menys greus. Tots tres han estat traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Arran de la incidència, que obliga a tallar la via en tots dos sentits, tot i que es fan desviaments cap a l’N-IIa i l’AP-7 en sentit sud, s’han mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat la via en tots dos sentits i s’han fet desviaments per l’N-IIa i l’AP-7. Posteriorment, a les 17.49 h, s’ha restablert definitivament la circulació.