Centenars de persones assisteixen als concerts del 2on Espai Unplugged

Hi van actuar Beth, Joan Masdéu, Paula Valls i Mazoni

La segona edició de l’Espai Unplugged ha convertit l’Espai Gironès en un gran escenari musical i ha concentrat centenars de persones que han pogut gaudir de més de quatre hores de concerts. Les actuacions gratuïtes que es van dur a terme divendres i dissabte passat a les instal·lacions del Centre Comercial han comptat amb la participació d’artistes catalans de renom, que han fet un repàs dels seus darrers èxits.

El cantant reusenc Joan Masdéu, excomponent del grup de Reus Whisky’ns, va presentar divendres el seu nou disc Innocents on reflexiona sobre l’existència i també es va comptar amb l’actuació de la jove de Manlleu Paula Valls, una de les veus catalanes amb més projecció del moment. Es van poder escoltar les lletres en anglès de les seves cançons que parlen de vivències i experiències i la seva Cançó Bressol.

Dissabte es va poder escoltar un concert de Mazoni  on va oferir, entre d’altres, temes del seu darrer treball Carn, os i tot inclòs que va ser escollit millor disc gironí del 2017 a través d’una votació popular. En acabar, la cantant de Súria Beth va ser l’encarregada de cloure la segona edició de l’Espai Unplugged amb un concert de més d’una hora.

Beth, que es va fer popular arran de la seva participació en l’edició de 2002 d’Operación Triunfo, va oferir un repertori amb temes propis i versions, que va ser seguit per centenars de persones. Cos a Terra, Temps de canvis, i moltes altres, van ser molt aplaudides pel públic, que va seguir al peu de la lletra les seves cançons més conegudes.