Joan Masdéu, Paula Valls, Mazoni i Beth, al 2on Espai Unplugged de l’Espai Gironès

Es reprenen els concerts anul·lats el passat juny

L’Espai Gironès celebra la segona edició de l’Espai Unplugged, dues jornades de música en directe que es duran a terme el proper divendres 20 de juliol i dissabte 21 de juliol a les instal.lacions del Centre Comercial.

En total s’han programat quatre actuacions musicals d’artistes catalans i totes seran gratuïtes. Així, el divendres 20 de juliol, a les 19h, hi haurà un concert del cantant reusenc Joan Masdéu. Masdéu, ex component del grup de Reus Whisky’ns, presentarà el seu nou disc Innocents on reflexiona sobre l’existència. I a les 20h, també el divendres 20 de juliol, serà el torn de Paula Valls. La jove de Manlleu  és considerada una de les veus catalanes del jazz amb més projecció del moment.

El dissabte 21 de juliol, a les 19h, Mazoni  pujarà a l’escenari de l’Espai Gironès per oferir, entre d’altres, temes del seu darrer treball “Carn, os i tot inclòs” que va ser escollit millor disc gironí del 2017 a través d’una votació popular.

I finalment,  Beth serà l’encarregada de cloure dissabte 21 de juliol, a les 20h,  la segona edició de l’Espai Unplugged. La cantant de Súria que es va fer popular arran de la seva participació en l’edició de 2002  d’Operación Triunfo , oferirà un concert amb temes propis i versions.

Totes les actuacions tindran lloc en un espai que s’ha reservat a la planta principal del Centre Comercial. Inicialment els quatre concerts s’havien previst per al 15 i 16 de juny però es van haver de posposar per al 20 i 21 de juliol.