Comissen roba falsificada per valor de 66.000 euros que s'anava a vendre al mercat de l'Escala

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local denuncien tres marxants

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Escala (Alt Empordà) han comissat roba falsificada per valor de 65.920 euros que s'anava a vendre al mercat setmanal del municipi. Durant un operatiu específic per combatre aquest frau, els agents van muntar un control i van inspeccionar onze vehicles –la majoria, furgonetes- carregats de mercaderia.
El dispositiu va permetre interceptar cap a 800 peces de roba falsificades (700 polos, 65 calçotets, catorze vestits i dos shorts) que es volien posar a la venda a les parades. A més de comissar tota aquesta mercaderia, els agents van denunciar tres persones per un delicte contra la propietat industrial. Aquest no és l'únic dispositiu que es portarà a terme per combatre aquest il·lícit, sinó que se n'aniran fent de periòdics als diferents mercats setmanals.
 
L'operatiu per combatre la venda de roba falsificada al mercat setmanal de l'Escala es va dur a terme aquest passat divendres. Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local van inspeccionar diferents furgonetes de marxants que anaven a parar al mercat. L'objectiu era interceptar aquells que portaven peces falsificades i comissar-los la mercaderia abans que la posessin a la venda.

En total, els agents van registrar onze vehicles. I van descobrir cap a 800 peces de roba falsificada (en concret, 700 polos, 65 calçotets, catorze vestits i dos shorts). La policia va comissar els productes i va denunciar tres marxants per un delicte contra la propietat industrial.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, aquest dispositiu no serà aïllat. Se n'aniran fent de periòdics als diferents mercats setmanals gironins per combatre tant la venda de roba falsificada com d'altres il·lícits.