Bryan Ferry rememora els grans èxits de Roxy Music als Jardins de Cap Roig

El músic britànic ha repassat la seva carrera en solitari i de la banda

Després d'una primera nit d'emocions amb Luis Miguel, Cap Roig ha viscut un altre concert ple de nostàlgia, el que ha protagonitzat Bryan Ferry, i que ha servit per recordar cançons de l'antiga Roxy Music. El cantant britànic continua en plena forma, i els seus fans li agraeixen. Ferry s'ha destapat aquest dissabte a l'escenari i s'ha posat el públic a la butxaca rememorant grans temes que ha compost tant en la seva carrera en solitari com els que figuren en la discografia de l'antiga banda.

Cançó a cançó Ferry ha connectat amb un públic que s'ha vist predisposat des del primer moment a passar-s'ho bé. Des de que ha arrencat amb 'The main thing', fins a la fi dels bisos, Ferry s'ha guanyat el públic que ha respost ovacionant cada tema. Era d'esperar un dels moments àlgids de la nit quan han sonat els acords de 'Slave to love', de la coneguda pel·lícula, 'Nou setmanes i mitja'.

A més de festa, el concert de l'artista britànic també ha deixat moments per a les emocions. Un d'aquests ha estat quan s'ha assegut al piano per interpretar 'More than this', amb un to de veu que recordava el company generacional de Ferry, David Bowie.

El director de Cap Roig, Juli Guiu, ha destacat la presència de Bryan Ferry a qui ha qualificat com "un dandi" que el festival "no podia deixar escapar". "Hem tingut l'opció de portar-lo i ho hem aprofitat", ha reblat.

Públic d'arreu

Una de les característiques del concert ha estat la comunió entre públic i artista. Un públic vingut d'arreu, com en Russell, un britànic resident a Dubai que explica que amb els seus amics han decidit seguir part de la gira de Ferry. "Ja el coneixíem dels molts concerts de Roxy Music, i ara ens fa molta il·lusió retrobar-lo".

Com ell, la Tània i la Montse, dues amigues de Sabadell que no van dubtar en comprar una entrada quan van saber que Ferry tocava a Cap Roig. "Venim per ell, però sobretot per Roxy Music", explica la Tània. Les dues han coincidit que el marc per venir a veure l'artista era "el millor possible". "Haurem passat un cap de setmana fantàstic a la Costa Brava", ha assenyalat.

Bon ritme d'entrades

Des del festival es mostren satisfets pel "bon ritme" en la venda d'entrades – més de 45.000 -. De fet, abans de començar el festival, patrocinat majoritàriament per la Fundació Bancària La Caixa, ja s'havien exhaurit les localitats d'onze dels 28 concerts que ofereix.

Entre ells hi ha artistes com Manolo García, Antonio Orozco, Els Catarres o els escocesos Texas, que actuaran el proper 20 de juliol. En total, més del 80% de l'aforament disponible que ofereix Cap Roig durant els gairebé dos mesos que dura ja està venut.