Desmantellen tres pisos on es venia droga a Lloret de Mar i detenen vuit persones

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van localitzar als domicilis diferents tipus de substàncies

Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) han detingut vuit homes, d'entre 18 i 56 anys, per un delicte contra la salut pública. Va passar el 19 de juliol passat i durant l'operació també es van desmantellar tres pisos on es venia droga. A finals de maig la Policia Local va rebre un avís que alertava d'un possible pis on es venien substàncies estupefaents que estava afectant la convivència del barri per la freqüentació de persones que hi anaven a comprar drogues.

Es va obrir una investigació i es va constatar que, a banda d'aquest pis, n'hi podien haver dos més amb aquest mateix ús. Finalment, la policia va relacionar els tres pisos com a punts de distribució i venta de droga. El 9 de juliol, els mossos van fer tres entrades simultànies als domicilis investigats on es van trobar petites quantitats speed, haixix, de marihuana, cocaïna i èxtasi, així com bosses de plàstic i bàscules de precisió.

Durant les inspeccions als habitatges també es va comptar amb la col·laboració d'agents de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) per fer la inspecció administrativa. Aquell dia, 9 de juliol, els agents van detenir quatre homes en els habitatges com a presumptes autors d’un delicte conta la salut pública i, unes hores més tard, en van detenir tres més com a responsables dels mateixos fets.Els detinguts, dels quals quatre d’ells amb antecedents, va passar el dia 12 de juliol a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. El jutge va ordenar l'ingrés a presó per a quatre d¡ells.