Les obres nocturnes a la ''carretera de la vergonya'' acabaran a finals de setembre

Immediatament deixaran pas a la variant d'Anglès

Els treballs de millora d’el tram de l’N-141e a Bescanó (Gironès) segueixen a bon ritme malgrat els retards acumulats i fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat han assegurat que aquestes tenen previst acabar a finals de setembre. Les obres consisteixen principalment en l’eixamplament de la carretera i la millora del revolt de la Pilastra per afavorir una conducció més segura i còmoda que, un cop acabades, donaran pas a l'inici del projecte de la variant d'Anglès.

Aquesta actuació abasta un tram d’1,8 quilòmetres, des de la primera intersecció de Montfullà fins al giratori d’entrada a Bescanó. Les obres consisteixen en eixamplar la calçada dels 6-6,5 metres actuals als 9 metres previstos. Així mateix, es formarà una franja central zebrada que servirà de reforç de la separació de sentits i també cunetes formigonades.

Talls nocturns

Els treballs per eixamplar la carretera comporten un seguit de tasques d’excavació i execució de desmunts, que requeriran afeccions a la circulació. Tenint en compte el trànsit que registra i les tasques a dur a terme, s'ha procedit a tancar la carretera en aquest tram en horari nocturn des del 18 de setembre de 2017 i previst inicialment durant un període mínim de tres mesos que a data d'avui es manté arribant a l'any de treballs.
 
L’horari del tall és de les 22:30 a les 5:30 hores, les nits de diumenge a dilluns fins a la de dijous a divendres. L’itinerari alternatiu per al trànsit està format per la C-63, la C-25 i l’A-2/AP-7. Fora d’aquest horari, els treballs podran requerir altres restriccions a la zona d’obres, que no suposaran el tall total de la carretera.