Luis Cepeda signarà demà exemplars del seu primer disc a l'Fnac de l’Espai Gironès

El músic d’Ourense hi durà a terme la primera signatura a Catalunya

Luis Cepeda  serà el proper dimarts 10 de juliol a la botiga Fnac de l’Espai Gironès per compartir una estona amb els seus seguidors i firmar exemplars del seu primer àlbum després del seu pas per OT 2017: 'Principios'. El músic d’Ourense contínua així amb la seva gira de signatures que va arrencar el dia 1 de juny, i arriba a l’Espai Gironès per dur a terme la primera signatura a Catalunya i la sisena a nivell nacional. 

La signatura de discos començarà a les 12 del matí a l’entrada principal  del centre comercial i estarà limitada a les primeres 500 persones que hagin comprat el disc en la pròpia Fnac de l’Espai Gironès. 

En aquest disc debut del músic de 28 anys, es pot trobar una majoria de cançons recents, elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Santisteban.  El  single de l’artista “Esta vez” va aconseguir el #1 d’Itunes en el dia del seu llançament, el seu videoclip oficial va superar els 2 milions de views en les seves primeres 48 hores des de la seva estrena en Internet. Luis Cepeda prepara una ambiciosa gira pròpia a partir del mes d'octubre.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets de poder acollir en les seves instal.lacions iniciatives que ajudin a promoure la cultura i la música a les comarques gironines.
La distribuïdora de productes culturals, oci i tecnologia, va obrir les seves portes a l’Espai Gironès el novembre de 2016. Va ser el primer  establiment que Fnac obria a la demarcació i el sisè a Catalunya. Està situat a la planta principal en un espai de 700 metres quadrats i compta amb una plantilla de més de 20 empleats.