Els Bombers continuen remullant l'incendi de Vilopriu

A mig matí, s'incorporarà un helicòpter per sobrevolar la zona afectada pel foc

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen fent tasques de revisió i remullant els punts calents de l'incendi forestal d'aquest dimecres a la tarda a Vilopriu (Baix Empordà) i que ha calcinat unes 25 hectàrees de vegetació agrícola i forestal. A més, segons els Bombers de la Generalitat, està previst que aquest dijous a mig matí s'incorpori un helicòpter per sobrevolar la zona afectada per les flames.
El foc va començar a primera hora de la tarda i es va poder controlar poc després de tres quarts de nou del vespre. A partir d'aleshores, els mitjans aeris es van retirar però una petita dotació de mitjans terrestres han mantingut la vigilància a la zona afectada perquè la tramuntana no fes revifar el foc.
L'incendi no va causar ferits i un cop estabilitzat es va aixecar el confinament preventiu de veïns de Valldevià i es va desallotjar de forma controlada les persones que es trobaven a la piscina del municipi. D'altra banda, ja s'ha pogut restablir la circulació de les carreteres GIV-6311 i GIV-6232, tot i que al vespre es va mantenir la restricció a la carretera GI-631 entre Vilopriu i Valldevià per facilitar els treballs d'extinció i el trànsit de camions.

En aquest incendi també han treballat efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) Gavarres-Marina, del cos d'Agents Rurals, dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.