L'alcalde de l'Escala: ''El casament de Musk ha estat positiu i comportat una promoció impagable''

El magnat va pagar 10.000 euros en taxes per tancar el nucli de Sant Martí d'Empúries

La celebració del casament que Kimbal i Christana Musk van portar a terme aquest cap de setmana a les ruïnes d'Empúries després de l'enllaç oficial a Texas el passat abril encara dona de què parlar. L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha assegurat en declaracions a Catalunya Informació que l'esdeveniment ha estat "molt positiu" i ha comportat una "promoció impagable" per al municipi amb una "transcendència pública enorme recollida en mitjans nacionals i internacionals".

Pel que fa referència al polèmic tancament del nucli de Sant Martí d'Empúries el batlle li ha restat importància apuntant que "no se'ls ha donat cap mena de tracte de favor" i posat d'exemple moments en que s'ocupa la via per al rodatge d'una pel·lícula o un anunci. En aquest sentit, Puga ha explicat com l'empresa encarregada de l'esdeveniment (La Puta Suegra), se li han cobrat 10.000 euros en concepte de taxes i reforç de seguretat durant el temps que van tenir el nucli tancat.

"Quan a Girona van rodar Joc de Trons es van tancar alguns carrers i això després compensa malgrat el petit greuge que pateixen els veïns", ha apuntat Puga que ha avançat una xifra de 500 persones les encarregades de vetllar perquè aquest cap de setmana l'esdeveniment es pogués dur a terme generant "uns impactes directes i indirectes extraordinaris per a l'Escala", ha reblat.