Una menor ferida crítica en un accident de trànsit entre un camió i una furgoneta a Pontós

El xoc ha estat per encalç i el conductor de la furgoneta ha sofert lesions menors

Una menor d'edat ha resultat ferida crítica aquest divendres en un accident de trànsit que ha tingut lloc al quilòmetre 742 de la carretera N-II, en terme municipal de Pontós (Alt Empordà). Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'hora d'avís del sinistre ha tingut lloc cap a les tres de la tarda. Un camió i una furgoneta han xocat per encalç, i han resultat ferits els dos ocupants de la furgoneta, la menor i l'home que conduïa.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dues ambulàncies i un helicòpter a la zona, i en veure l'estat de la ferida l'han traslladat amb aquest últim vehicle a l'hospital Trueta de Girona. L'home, que ha sofert lesions de gravetat menor, també ha estat traslladat al Trueta, però en aquest cas en ambulància. A banda del SEM, han actuat al lloc del sinistre sis dotacions dels Mossos d'Esquadra i sis dels Bombers.

Pel que fa a l'afectació del trànsit, ha calgut tallar el carril en sentit Girona mentre actuaven els cossos d'emergències. Cap a tres quarts de set de la tarda s'ha restablert la normalitat de la via.