Temps d'Art tanca la primera edició amb més de 50 artistes i catorze espais diferents

La mostra ha acostat creacions contemporànies durant el juny

La primera edició de Temps d'Art a la ciutat de Girona tanca amb la participació de més de 50 artistes repartits en catorze espais diferents de la ciutat. L'objectiu era poder acostar la creació artística contemporània a la ciutadania a partir d'exposicions a l'aire lliure i altres activitats en sales d'exposicions de la capital gironina. Segons el regidor de Cultura de Girona, Carles Ribas, en aquesta primera edició "s'ha sembrat la llavor" per aconseguir que la creació cultural contemporània es mostri a la ciutat entre l'1 i el 24 de juny. Al llarg de la programació del primer Temps d'Art s'han fet 30 exposicions, catorze performances, set tallers i altres activitats participatives com concerts o espectacles pluridisciplinars.
Des de l'Ajuntament remarquen que aquesta edició s'ha pogut fer gràcies a les programacions pròpies de diferents entitats culturals públiques i privades. Temps d'Art ha comptat amb la col·laboració del Museu d'Art El Bòlit, la mostra Inund'Art, el Caixafòrum, la Fundació Valvi, la Casa de Cultura o l'Associació La Volta.

A més, l'Ajuntament de Girona també es mostra satisfet de la diversitat de punts on s'ha pogut mostrar algunes de les creacions contemporànies més enllà del Barri Vell. De fet, Temps d'Art ha organitzat activitats al Parc Central, a la plaça de l'Assumpció, al refugi antiaeri, a l'església de Santa Llúcia o a La Devesa, més enllà de les activitats que hi havia al nucli antic de la capital gironina.