Recomanacions sobre consum per a la gent de gran de Lloret de Mar i Blanes

Les xerrades tindran lloc els dies 19 i 21 respectivament

Les Oficines Municipals de Consum de Blanes i Lloret de Mar, juntament amb l’Oficina Comarcal de la Selva, han organitzat dues xerrades sobre recomanacions de consum per a la gent gran. En el transcurs d’aquestes sessions, que es faran el dia 19 i el dia 21 de juny respectivament a Lloret de Mar i Blanes, es donaran a conèixer les nocions bàsiques per entendre les factures dels serveis bàsics. Així, els tècnics de consum donaran les pautes necessàries perquè el col•lectiu de la gent gran que assisteixi a la xerrada sàpiga interpretar les factures de llum, aigua i gas, entre altres. En aquesta línia es donaran a conèixer tots els serveis que s’ofereixen des de les Oficines Municipals i l’Oficina Comarcal de Consum.
Tots els dubtes que tinguin els assistents podran obtenir resposta per part dels tècnics de consum.

La tècnica de l’Oficina Comarcal de Consum, Sandra Bas, ha explicat que es tractaran àmbits diversos sobre consum que aniran des de factures de la llum, gas o telefonia fins a altres com el bo social, les revisions de gas, vendes a domicili, la venda d'articles durant una excursió, entre altres.

La sessió pot ser molt interessant, ja que els assistents podran intervenir durant la sessió per plantejar qüestions sobre àmbits concrets que els preocupen i podran esvair els seus dubtes al respecte.

Després de l’èxit de la xerrada que es van organitzar conjuntament entre l' Oficina Municipal de Consum de Lloret de Mar i l’Oficina Comarcal de Consum l’any passat, es va decidir que s’organitzarien iniciatives d’aquest tipus periòdicament.

La xerrada a Lloret de Mar serà aquest dimarts,19 de juny, a les cinc de la tarda al Casal Municipal de la Gent Gran, a la plaça Mossèn Pere Torrent. La sessió de Blanes es farà el dia 21 de juny a les cinc de la tarda al Casal de la Gent Gran.