Unes 3.000 persones passen pel 1er Festival Coordenades de La Bisbal d'Empordà

Els organitzadors es mostren "satisfets" amb la resposta del públic

Unes 3.000 persones han passat aquest cap de setmana per la primera edició del Festival Coordenades de La Bisbal d'Empordà. Durant dotze hores vuit grups han tocat de manera ininterrompuda en dos escenaris col·locats a banda i banda de l'antic camp de futbol de la localitat. Les actuacions que més interès han aixecat han estat les de Macaco, La Pegatina, Ramon Mirabet i Buhos.
Des de l'organització es mostren "molt satisfets" amb la primera experiència que es fa al poble en festivals de música de gran format. "Estem molt contents sobretot de com va marxar la gent. Aquí a La Bisbal ens estimem la música i volíem un festival així", ha reblat el codirector del Coordenades Abel Rey. Des de l'organització reconeixen que "no ha estat fàcil" però confien en què podran repetir l'esdeveniment l'any que ve.
 
A més dels caps de cartell, Rey ha posat en valor la "bona rebuda" que van tenir grups emergents com el cantautor Pau Blanc, els locals Medusa Box o Suu. A més, el públic assistent va poder sopar en una zona de 'food trucks' habilitada. "La veritat és que va tenir molt d'èxit i de cara a l'any que ve la volem reforçar", ha explicat el codirector. La nit va acabar pels volts de les quatre de la matinada després de dotze hores de concerts.