El Casal Independentista El Forn denuncia un atac feixista

S'ha convocat una concentració de rebuig per demà a la tarda

El Casal Independentista El Forn de Girona ha denunciat un atac feixista que va patir la nit del dissabte passat. Segons expliquen, fins a cinc membres de l'extrema dreta haurien atacat el local i les persones que s'hi aplegaven quan s'hi van personar per llençar-los ampolles de vidre. L'acció violenta va ocórrer després que uns minuts abans els mateixos individus passessin amb el cotxe per davant del Casal i cridessin consignes neonazis i espanyolistes.

Des del Casal asseguren que aquesta no és la primera agressió del mateix estil que pateixen els darrers mesos. Per aquest motiu, els usuaris de l'espai han convocat una concentració de suport al Casal i de rebuig al feixisme per demà a les set de la tarda, moment que El Forn té previst tornar a obrir les portes després del darrer atac sofert.

Des del Casal Independentista El Forn han volgut apuntar que "ni les amenaces ni les agressions ni la violència de l'extrema dreta ens faran fer un pas enrere en el nostre compromís polític vers la llibertat del poble català i la lluita socialista, feminista i ecologista", han reblat.