Coneix els grups del 10è Tempo Sota les Estrelles

Tindrà lloc del 19 de juliol al 12 d'agost

Marlango, Love of Lesbian i Emmanuel DJob & La Jove Big Band de Girona són alguns dels intèrprets destacats de la 10a edició del festival Tempo sota les Estrelles, que tindrà lloc a la plaça dels Jurats i al passeig arqueològic de Girona del 19 de juliol al 12 d’agost. Tortured Soul, Girls Young Talent (una mostra de nous talents femenins), i Lucky Chops completaran les actuacions que es faran a l’escenari principal, l’Auditori, a la plaça dels Jurats.

Enguany s’inaugura una nova secció al festival, el “Talents Tempo”, en què es posarà l’escenari gratuït del Village a disposició de nous talents artístics gironins que volen una oportunitat per donar-se a conèixer. Aquesta secció compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, amb l’Espai Marfà, i també de l’Escola de Música del Gironès. Una altra novetat d’aquest any és la promoció “Tempo 10”, que es fa per celebrar la 10a edició del festival i que posarà el preu especial de 10 euros als concerts de pagament fins a esgotar les existències. Els concerts Marlango i Tortured Soul estan exclosos d’aquesta promoció.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat la qualitat d’aquest festival que “treballa de forma potent la creació i el talent Km0, amb la promoció de nous talents gironins, i que prioritza la difusió de la cultura musical per a tots els públics, unes propostes que van en la línia de les prioritats del govern de la ciutat”.

L’escenari del Village al passeig arqueològic, en què a més de l’escenari musical s’hi podran degustar propostes culinàries, ha programat concerts de David Mauricio, Waltrapa & The Cash Makers, Tom Hagan o Halldor Mar, conegut pel programa de TV3 Katalonski, entre altres. Aquest espai, a part de vermuts i concerts sorpresa, també oferirà l’oportunitat de poder gaudir de sopars de grup a la fresca al nou espai Terrassa Tempo.

Als escenaris de Tempo sota les Estrelles s’hi han programat durant aquests 10 anys 115 concerts, un 40% dels quals gratuïts. Més de 300 músics han passat pels escenaris del Village i l’Auditori i, entre els artistes que hi han tocat, cal destacar Andrea Motis i Joan Chamorro, Elena Gadel, Cris Juanico, Llibert Fortuny, Dolo Beltran, Gunhild Carling, Emmanuel Djop, Carmen Souza o  Myles Sanko.