Agressió entre proxenetes armats amb pistoles i una destral per un deute de 300 euros a Vidreres

Els Mossos d'Esquadra detenen dos dels agressors

Disputa entre proxenetes pel control d'un tram de carretera. Aquest dimecres a la tarda, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que un grup d'homes havia irromput a l'habitatge d'una dona que exerceix la prostitució. A la casa, situada al carrer Petúnia de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres (Selva), hi eren tant ella com el seu proxeneta.

Cap a dos quarts de quatre de la tarda, els assaltants –tots d'origen romanès- van arribar al lloc armats amb dues pistoles, una destral i un ganivet. Anaven amb tres cotxes, dels quals dos eren de gamma alta. Un cop allà, van amenaçar la noia i van acabar ferint lleument el seu proxeneta donant-li un cop al cap amb la destral. Després van fugir amb els vehicles.

La dona va ser qui va alertar els Mossos d'Esquadra. Segons va explicar, el motiu de l'agressió era un suposat deute perquè els assaltants li reclamaven 300 euros per poder continuar exercint la prostitució al tram de carretera on sol parar habitualment.

Els agents van anar fins a l'habitatge. Durant la inspecció de la zona van trobar una beina al carrer. També van recollir les imatges enregistrades pel sistema de videovigilància de la casa, que va gravar l'agressió i va servir perquè la policia seguís el rastre dels sospitosos.

Fins a Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra van localitzar dos dels sospitosos en una casa ocupada a Lloret de Mar i els van detenir per lesions i amenaces. Tots dos són d'origen romanès, tenen 28 i 43 anys i acumulen nombrosos antecedents (per delictes com lesions, amenaces, robatori amb força i atemptat a agent de l'autoritat).

En paral·lel, els agents també van arrestar el proxeneta que va resultar ferit lleu durant l'enfrontament a Vidreres. En aquest cas, perquè li constava un requeriment judicial pendent.