Espai Gironès entrega els regals del tretzè aniversari

L’Espai Gironès ha entregat els 11 regals del tretzè aniversari: un iPad Pro, tres Samsung S9,  tres iPhone X,  dos Gear 360 i dos Parrot Drone a les persones guanyadores del sorteig, que són de Sant Julià de Ramis, Riudellots de la Selva, Aiguaviva, Lloret de Mar, Roses, Girona, Vidreres, Salt i Quart.

El món de la robòtica, la realitat virtual i dels planetes han estat el fil conductor dels actes que s’han dut a terme, amb una temàtica que està en sintonia amb la campanya institucional del Centre Comercial L’Espai Infinit.

Durant l’aniversari s’ha rebut la visita d’un robot humanoide, per donar a conèixer l’última tecnologia de robòtica a nivell mundial; s’han dut a terme experiències amb realitat augmentada amb les ulleres Samsung Gear; s’ha acollit també l’exposició “L’espai a l’Espai” amb un  recorregut interestel·lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar; i a l’Espai Petits s’han organitzat tallers infantils per aprendre a muntar i programar petits grans robots. També s’ha instal·lat a la zona de restauració del Centre Comercial Blau, el Planetari.