Desarticulada la banda que assaltava i robava cases a Bescanó

Els Mossos han detingut un total de deu persones vinculades amb els robatoris violents

Desmantellada la banda que es dedicava a robar masies i cases aïllades de Bescanó. Els Mossos han detingut un total de deu persones que entraven a les cases gràcies a la informació que els facilitava un dels arrestats, que era veí de la zona.

El primer robatori es va produir el 8 de juliol de l'any passat a la carretera de l'Estanyol. Poques setmanes després, el 29 de juliol se'n va registrar un altre a l'N-141 entre Bescanó i Vilanna. El tercer va tenir lloc en una casa del carrer Josep Pla de Bescanó el 28 d'agost i el darrer es va produir el 7 d'octubre en una finca de Vilanna.

Arran de les investigacions iniciades, els Mossos van detenir el 25 de març cinc homes, d'entre 21 i 43 anys i de nacionalitat espanyola, dominicana i equatoriana, pels quatre robatoris a les poblacions de l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Riudellots de la Selva. Tots cinc van ingressar a presó després de passar a disposició judicial. Se'ls imputen fins a 24 delictes (quatre per robatori amb violència, quatre per tinença il·lícita d'armes, cinc per lesions, deu per detenció il·legal i un per pertinença a grup criminal).

La policia encara tenia sobre la taula cinc noms més relacionats amb els fets. El 24 de maig van detenir tres homes més a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat i aquest dilluns van arrestar un home i una dona a Vilablareix i Anglès.

Els Mossos donen per desarticulada la xarxa tot i que la investigació continua oberta.