Detingut a Blanes per circular contra direcció, amb un cotxe robat i intentar atropellar un agent

Durant la persecució va topar amb diversos vehicles estacionats i una casa

Persecució policial al barri dels Pins de Blanes. Dimarts al migdia, la Policia Local va rebre l'avís que un cotxe estava circulant en contra direcció i de manera temerària. Diverses patrulles es van dirigir a la zona i van iniciar el seguiment del vehicle. Durant la fugida, el conductor va topar amb diversos cotxes que estaven aparcats i va intentar atropellar un agent que li va ordenar que s'aturés.

Paral·lelament, diversos testimonis van informar a la central de policia que havien identificat al noi com un veí del municipi conegut per la policia per actes delictius similars. Els agents van poder comprovar, després, que el cotxe que conduïa havia estat sostret.

La persecució va acabar quan el fugitiu va topar amb quatre vehicles i la façana d'una casa. Com que no va poder engegar el cotxe, va decidir continuar la fugida a peu i va entrar en un edifici del barri, on viu un familiar ser.

El germà del detingut va acompanyar la policia fins al domicili del familiar, que els va comunicar que el jove no era a casa seva. Mentrestant, van rebre l'avís que un veí havia vist un noi amagat al balcó de l'edifici del costat. Quan els agents hi van arribar i el fugitiu es va veure atrapat, es va enfilar al voladís del balcó d'un setè pis, amenaçant de llençar-se.

La policia, amb l'ajuda del germà, van intentar dissuadir-lo, fins que un dels agents va saltar fins al balcó i va aconseguir convèncer-lo que baixés. El jove, que va acabar detingut, va donar positiu al test de drogues i una ambulància se'l va endur a l'hospital de Blanes on el van ingressar. L'endemà el van traslladar a un centre psiquiàtric i la detenció va quedar sense efecte, tot i que se l'ha citat la setmana vinent perquè comparegui als jutjats de Blanes.

Se l'acusa d'atemptat contra l'autoritat, conducció temerària, robatori de vehicle, conduir sota els efectes de substàncies estupefaents i sense el corresponent permís així com per provocar danys de diversa consideració a altres vehicles.