Empresaris i entitats s’uneixen per potenciar el turisme al territori gironí

La primera reunió s'ha fet al Parc Tecnològic de la UdG

Associacions, empresaris i entitats de les comarques gironines s’han unit per crear sinèrgies, sumar esforços i potenciar el turisme a les comarques gironines. La Taula Gironina del Turisme (TGT), constituïda fa uns mesos i ara ampliada amb molta més representació, ha començat a caminar amb l’objectiu de definir estratègies conjuntes per treballar a favor del turisme i perquè continuï sent  el gran motor econòmic del territori.

La primera reunió de la nova Taula, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, ha comptat amb l’assistència dels responsables i representants de l’Associació de Càmpings de Girona; la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines; l’Associació d’Apartaments Turístics; la UdG; la Cambra de Comerç de Girona; la FOEG; l’Associació de Ports Esportius i Turístics; La Caixa; Banc de Sabadell; Turisme Actiu; Associació de Parcs Aquàtics; l’Aeroport Girona-Costa Brava; Camps de Golf; Estacions Nàutiques; Peach&Put;  l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava i l’Associació Catalana d’Agències de Viatges.

La iniciativa ha estat impulsada per l’Associació de Càmpings de Girona, l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona i l’Associació Catalana d’Agències de Viatge (ACAVe). La nova plataforma pretén tenir una visió compartida i conjunta amb tots els agents del sector al territori. Segons es destaca, es volen impulsar accions de promoció en els mercats de proximitat amb els ens actuals i continuar avançant cap a un model turístic de qualitat.  

Aquesta suma d’esforços es valora com  una gran oportunitat per reforçar el sector i potenciar Girona com una gran destinació turística. També es vol dotar al sector d’una veu potent davant les administracions.