L'accident mortal a la C-65 s'ha produït en un tram en obres i sense pintar

El turisme ha impactat contra un camió

  • El tram de carretera on ha tingut lloc l'accident mortal. ACN
    El tram de carretera on ha tingut lloc l'accident mortal
    Fotos: ACN
  • La carretera porta setmanes en obres i sense pintar. ACN
    La carretera porta setmanes en obres i sense pintar
    Fotos: ACN

El conductor d'un turisme ha mort aquest dimarts al matí en un xoc frontal amb un camió a la C-65, al seu pas per Girona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s'ha produït al voltant de dos quarts de nou al quilòmetre 28,5. Aquest, és un punt que porta dues setmanes en obres i que té la calçada sense pintar segons ha pogut constatar aquest diari.

Alguns usuaris han denunciat que és un tram "perillós" i que es realitzen treballs "en hores punta" sense que hi hagi "una bona senyalització". No només això, alguns s'han mostrat queixosos davant el fet que es troben amb obstacles al mig de la via com també amb treballadors que realitzen els treballs.

La C-65 és una carretera de propietat de la Generalitat de Catalunya i segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat s'hi estan duent a terme tasques de millora de l'asfalt a nivell de superfície. Amb tot, apunten que els treballs ja s'havien donat per acabats en aquest tram i que es troba correctament senyalitzat amb l'anunci de les obres com també les senyals de limitació de velocitat.

Pel que fa referència al marcatge dels carrils, Territori explica com en aquests moments ja existeix el premarcatge i estan pendents que es pinti definitivament el ferm. El Departament confia en que la senyalització final estarà enllestida entre aquesta setmana i la vinent.

Es desconeix encara a hores d'ara les causes de l'accident que estan investigant els Mossos d'Esquadra.