Enxampen cinc homes robant bateries d'un repetidor a Vilablareix

Els lladres havien entrat fent un 'butron'

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns quatre homes, d'entre 19 i 27 anys, i un menor quan intentaven robar bateries d'un repetidor a Vilablareix (Gironès). Els fets van passar cap a un quart de dues de la matinada al carrer mas Falgars quan la policia va rebre l'alerta que diversos homes estaven fent un forat a la paret d'una nau industrial.

Quan els agents van arribar al lloc, van enxampar els presumptes lladres pujant a un vehicle i fugint però uns metres més endavant una segona patrulla els va barrar el pas. Els Mossos van identificar als cinc ocupants del cotxe i van comprovar que una porta de la nau estava forçada i hi havia un forat a la paret. A l'interior de la nau, van observar diverses bateries i bobines que els lladres no s'havien aconseguit emportar.

La policia els va detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els detinguts van quedar citats i passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan siguin requerits. Pel que fa al menor d’edat, va ser lliurat als seus tutors legals a l'espera de comparèixer davant de la fiscalia de menors.