Girona celebrarà la 5ena Setmana del Voluntariat

Tindrà lloc del 21 al 25 de maig

Del 21 al 25 de maig, Girona celebrarà per cinquè any consecutiu la Setmana del Voluntariat. L’Ajuntament de Girona dóna suport un any més a la iniciativa, impulsada des de la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) per fer visible i posar en relleu la tasca que porten a terme les entitats de la ciutat.

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha ressaltat “la feina que fa el voluntariat a la ciutat” i, alhora, ha assenyalat que “les entitats i les persones voluntàries fan possible que es puguin portar a terme moltes de les activitats que es fan a la ciutat”. Per la seva banda, la coordinadora territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Girona i Comarques, Maria Solés, ha destacat que durant la Setmana del Voluntariat es donen a conèixer “tastets de diferents entitats per mostrar la força que té el voluntariat i les entitats a la nostra societat”.

En el marc de la Setmana del Voluntariat s’han programat una desena d’activitats que començaran dilluns que ve amb el lliurament dels premis del 9è Concurs de Relats de Voluntariat. Una jornada de portes obertes a la seu de la Creu Roja a Girona, una xerrada sobre la donació d’òrgans, un curs sobre la creació d’un pla de voluntariat, dues caminades, una lectura de textos teatrals o una conferència sobre les claus per convertir les adversitats en oportunitats són algunes de les activitats previstes.