El Festival Temporada Alta busca voluntaris

Queda obert el període d'inscripcions fins el 30 de maig

Temporada Alta obre avui el període d’inscripcions per fer-se voluntari de la pròxima edició del Festival, que se celebrarà entre els mesos d’octubre i desembre. Els participants podran viure l’experiència del Festival activament, coneixent com es gestiona un esdeveniment internacional col·laborant des dels diferents departaments que el conformen.

Els voluntaris podran donar suport en tasques de les àrees de Comunicació, Producció i Mecenatge i patrocinis. A les places disponibles habituals de suport a premsa, comunicació, relació amb els espectadors, producció o acompanyament a les companyies, enguany s’hi suma la figura de voluntariat en el projecte d’A TEMPO, Arts i Formació; un projecte que vol teixir vincles entre la formació escolar i artística dels estudiants d’edats diferents de les escoles de Girona i Salt.

Aquest any a més, el Festival vol facilitar la participació a Temporada Alta a les persones que que són de fora de l’àrea de Girona. Per aquest motiu ha obert places per als equipaments de les seus de Torroella, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols.

El Festival busca persones de tots els perfils, majors de 18 anys, que els uneixi la mateixa inquietud: les arts escèniques i les ganes de conèixer com es gestiona des de dins el Festival.

L’equip del Festival guiarà en tot moment els voluntaris perquè la seva estada a Temporada Alta sigui una experiència que no només passi per la formació en els àmbits proposats, sinó que també sigui un espai de trobada entre professionals de l’àmbit i voluntaris. L’èxit de Temporada Alta no seria possible sense la complicitat i la implicació dels prop de 30 voluntaris que cada any té el Festival.

La inscripció queda oberta des d’avui i fins al proper 30 de maig. L’endemà, 31 de maig a les 19h es farà una sessió informativa al Teatre de Salt, on els voluntaris, prèviament inscrits, podran acabar d’escollir a quina àrea dels diferents departaments volen col·laborar. A partir d’aquest moment començarà un procés de selecció amb converses amb els equips professionals del Festival. En uns tercera fase es farà una formació als participants.

Temporada Alta, reconegut com el primer festival d’arts escèniques de l’Estat espanyol, segons el darrer informe de l’Observatorio de la Cultura (Fundación Contemporánea), va tenir prop de 53.000 espectadors en l’edició anterior. El Festival que està ultimant la programació d’aquesta propera edició, es proposa seguir sent un dels festivals de referència del sud d’Europa

Tota la informació sobre els requisits es poden trobar al web del festival.