Coneix els primers noms del festival (A)phònica de Banyoles

El festival musical celebrarà la seva quinzena edició entre el 13 i el 17 de juny

Tres primers noms confirmats per l'(a)phònica de Banyoles 2018. El festival, que es farà del 13 al 17 de juny ha desvetllat algunes actuacions.

L'esdeveniment arriba als 15 anys d'història i ha aconseguit tenir en exclusiva a l'Estat espanyol el cantant italià Vinicio Capossela. El cantautor, il·lusionista i 'showman' porta gairebé trenta anys de carrera i presentarà el seu darrer treball, 'Canzoni della cupa', que ha aconseguit ser disc d'or a Europa. Capossela serà un dels plats forts del festival i actuarà a l'Estrella Damm Club Natació Banyoles el 13 de juny a les onze de la nit.

Els altres dos noms que ha desvetllat l'organització aquest dijous seran protagonistes dels concerts a la Barca Tirona. El cantant de Flix (Ribera d'Ebre), Xarim Aresté, presentarà les seves 'Polinèsies' a bord d'aquesta embarcació. Precisament, el seu darrer treball vol ser un viatge per un univers íntim. Aresté actuarà el dissabte 16 de juny a les vuit del vespre.

Finalment, el duo composat per Marcel Lázara i Júlia Arrey també actuarà a aquesta barca l'endemà, el 17 de juny a dos quarts de vuit. L'antic component de Txarango, Marcel Lázara, ha tornat a Catalunya després de dos anys voltant amb bicicleta per Brasil amb Júlia Arrey. De tot plegat, n'han fet un quadenn de viatge en forma de disc que es titula 'Sonhos da rua'.

La resta de noms de l'(a)phònica d'aquest any encara es mantenen en secret.